energiebesparing

Energie besparen in huis

Besparen op de energiekosten van uw woning én bijdragen aan het milieu? Hageman biedt diverse energiezuinige oplossingen die momenteel erg in trek zijn op de markt.

Energiezuinige pomp: in 2,5 jaar terugverdiend

Met een energiezuinige CV- of vloerverwarmingspomp van Wilo (of een ander merk) bespaart u zoveel energie, dat u deze al in 2,5 jaar hebt terugverdiend. Deze vloerverwarmingspompen zijn vele malen zuiniger dan de huidige CV- of vloerverwarmingspompen. Uw elektriciteitskosten voor de pomp kunnen tot wel 90% dalen. Daarmee bespaart u circa € 135,- per jaar.

Mechanische Ventilatiebox: in 4 jaar terugverdiend

Wist u dat u met de nieuwe Mechanische Ventilatiebox zo’n € 65,- per jaar bespaart op uw energiekosten? Als u niet zeker weet in welke staat of hoe oud uw mechanische ventilatiebox is, geven wij u daar graag advies over. Wist u dat u een nieuwe Mechanische Ventilatiebox al binnen 4 jaar heeft terugverdiend?

sddefault1
  • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
  • Lagere installatiekosten bij toepassing van  draadloze bediening
  • Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar
  • Ook verkrijgbaar in een handig alles-in-één-ventilatiepakket, waarbij alle bestaande  MV-boxen één op één zijn te vervangen
  • Muisstil

CV-ketel: 7 jaar garantie

Er is een nieuwe HR CV-ketel door Nefit op de markt gebracht met een zuinige pomp, de Nefit Trendline. Daarmee bespaart u hoe dan ook ten minste 50 euro per jaar op uw elektriciteitskosten. Nefit garandeert bovendien een lange garantie van maar liefst 7 jaar op alle onderdelen binnen de CV-ketel en zelfs 15 jaar op de warmtewisselaar. Als Premium Partner van Nefit mogen wij u deze garantietermijn ook aanbieden.

Zonnepanelen: slimme investering

Wie zonnepanelen overweegt, is soms bang voor hoge aanschafkosten. De nieuwste zonnepanelen hebben echter een lange levensduur en een zeer acceptabele terugverdientijd. Zo bespaart u na verloop van tijd veel geld op uw investering. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze schone en milieuvriendelijke investering? Wij helpen u graag.

902617_455174831235697_1853535547_o2
Zonnepanelen op het dak van Hageman Installatietechniek.

Vragen?

Wij horen graag van u.

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search