Hedendaags vakmanschap met een ambachtelijke traditie

Ton Hageman

Wanneer u in Gouda en omgeving op zoek bent naar een erkend loodgieter- en installatiebedrijf is Hageman Installatietechniek een vanzelfsprekende keuze. Hageman, in 1926 opgericht, is een stevig in Gouda geworteld loodgieters- en installatiebedrijf. Een veelzijdig bedrijf waar gevoel voor traditioneel vakmanschap, de allerhoogste kwaliteitsstandaards en een inspirerende visie op eigentijds comfort de rode draad vormen.

Hageman is een écht vader-op-zoonbedrijf waarvan de huidige directeur Ton Hageman in directe lijn de derde generatie vertegenwoordigt. In 1926 begonnen als éénmansbedrijf in terazzo heeft zijn grootvader A.J. Hageman het bedrijf van een tijdsbestendig fundament voorzien.

Van de eerste locatie aan het Klooster, hartje Gouda, verhuist Hageman in 1952 naar de pal daartegenover gelegen Nieuwe Haven. In 1955 neemt zijn zoon J. Hageman, de vader van Ton, de fakkel over. Door het leveren van vakwerk groeit het bedrijf onder zijn leiding ook in de regio uit tot een vaste waarde binnen het aanbod van installateurs.

De binding met de klanten is altijd groot geweest. Dat blijkt nog het meest uit de naamsbekendheid, die tot op de dag van vandaag vrijwel louter op mond-tot-mondreclame is gebaseerd. J. Hageman is 52 jaar in het bedrijf werkzaam geweest, het eerste stukje in dienst van zijn vader, het laatste stukje achter de schermen in dienst van zijn zoon. Na vanaf 1979 als medefirmant actief te zijn geweest nam Ton Hageman in 2000 het roer over van een kerngezond bedrijf met 12 mensen in dienst.

het oude pand
Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search