Dakgoten en regenpijpen

Dakgoten en regenpijpen zijn belangrijk voor een goede hemelwaterafvoer van uw woning of bedrijfspand. De goten en afvoeren zijn er in vele maten en uitvoeringen, van rond tot vierkant.

Steeds vaker kiezen mensen voor een zinken of koperen afwatering in plaats van de standaard pvc-uitvoering. Koper en zink hebben een fraaiere uitstraling. Hageman verzorgt de volledige aanleg van uw dakgoten en regenpijpen.

Ook kunt u bij ons terecht voor dakgootreparatie, ontstoppen van regenpijpen en dakgoten en reparatie van uw regenpijpen.

dakgoot-en-regenpijp-aanleggen
dakgoot-schoonmaken-onderhoud

Onderhoud hemelwaterafvoer

Regelmatig onderhoud van uw dakgoten en regenpijpen is belangrijk voor de juiste afvoer van water en voor het behoud van uw woning. De oxidatielaag van zinken dakgoten wordt aangetast door de zuren in regenwater of rottende bladeren die zich ophopen in de goot.

Om aantasting van de dakgoot te voorkomen, is het belangrijk om tweecomponentencoating aan te brengen. Zo kunt u lekkage voorkomen en behoudt de dakgoot een levensduur van circa 40 jaar.

Voor verder onderhoud is het van belang om bladeren uit de dakgoot te verwijderen. Bij kunststofgoten dient u rekening te houden met de broosheid van de dakgoot. Zet de ladder er niet tegenaan.

Vragen?

Wilt u meer weten over afwatering, aanleg en reparatie van dakgoten en regenpijpen? Neem contact met ons op.

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search