Riolering: aanleg en reparatie

Onze loodgieters helpen u graag bij alle voorkomende rioleringswerkzaamheden.
Denk aan:

  • Aanleg van riolering in en rondom uw woning
  • Reparatie van gebroken rioleringen
  • Verstopte riolering
aanleg-riolering-woning-gouda

Aanleg van riolering

Wilt u riolering laten aanleggen in een (nieuwbouw-)woning of de bestaande riolering in uw woning in Gouda of omgeving laten vervangen? Hageman is specialist in de aanleg van hoogwaardige riolering.

De specialisten van Hageman zorgen ervoor dat uw keuken en sanitair op een vakkundige manier worden aangesloten op het gemeentelijk rioolstelsel. Wij beschikken over professionele machines en apparatuur waardoor de overlast van onze werkzaamheden tot een minimum beperkt blijft.

Reparatie lekkende riolering

Heeft u problemen met uw riolering vanwege lekkages of stankoverlast? Daar kunt u het beste snel iets aan doen. Hageman is gespecialiseerd in reparaties aan gebroken en/of gescheurde rioleringen. Wij lossen uw probleem vakkundig voor u op.

Defecte rioleringen geven vaak veel problemen in uw huishouden. U kunt door lekkage en wateroverlast geen gebruik meer maken van toilet, douche of het water in de keuken.

Hageman beschikt over moderne inspectiemiddelen om lekkages en problemen snel op te sporen. Heeft u problemen met uw riolering? Neem contact op. Wij komen u zo spoedig mogelijk helpen.

riolering-reparatie
verstopte riolering gouda

Verstopte riolering

De meestvoorkomende rioleringsproblemen hebben te maken met een verstopte riolering. Een verstopte riolering in de keuken, het toilet of de badkamer is vervelend en kan tot water- en stankoverlast leiden.

Woont u in Gouda of omgeving en heeft u last van een verstopte riolering in uw woning of bedrijfspand? Wij komen graag bij u langs om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen.

Vragen?

Heeft u last van een verstopte riolering of kunnen we u helpen met de reparatie of aanleg van uw riolering? Wij helpen u graag.

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search