Installatie boilers en geisers

De beschikking over warm water vinden we de normaalste zaak ter wereld. U heeft er dagelijks mee te maken als u kookt, drinkt of doucht.

Vernuftige watertechnische installaties maken dit mogelijk, meestal zonder dat u daarbij stilstaat. Het wordt pas merkbaar als er ergens in het systeem iets hapert of als nieuwe installaties moeten worden aangelegd.

Hageman is een gerenommeerd loodgieters- en installatiebedrijf in Gouda. Wij installeren allerlei soorten watertechnische installaties – van complete installaties voor thuisgebruik (boilers en geisers) tot watertechnische installaties voor industrieel of agrarisch gebruik.

Als erkend en gecertificeerd loodgieters- en installatiebedrijf zijn wij op de hoogte van alle normen en eisen voor een schone en veilige watervoorziening.

erkend watertechnisch installateur

Geisers

grohe quooker

Keukengeiser

Met een keukengeiser heeft u direct warm water bij uw keukentappunt. Ook anderen tappunten kunnen worden voorzien van warm water.

Badgeiser / douchegeiser

Nooit meer onder een koude douchestraal belanden? Bad- en douchegeisers zorgen voor meer liters warmwater per minuut.

Close-in boiler / Quooker

Direct beschikken over een royale hoeveelheid warm water? Een keukenboiler is de oplossing. Bij een CV-ketel moet u altijd wachten op warm water. Zeker omdat in veel woningen de CV-ketel op zolder hangt. Met een keukenboiler behoort wachten tot het verleden.

Wilt u nog een stapje verdergaan? Met een Quooker zet u in een mum van tijd een kop thee, kookt u een eitje of ontvelt u de tomaten.

Waterontharder

Zacht water heeft velen voordelen

  • Behoud van douchecabines, douchekoppen en wasmachines
  • Behoud van uw kostbare kranen
  • Geen huishoudelijke apparaten meer ontkalken
  • 50% minder schoonmaak- en wasmiddelen
  • Zeer aangenaam voor de huid, ook bij exceemklachten
  • Milieubewust, want u gebruikt veel minder (agressieve) reinigingsmiddelen

Vragen?

Wij horen graag van u.

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search