erkend watertechnisch installateur

Waterleiding

U heeft iedere dag met watervoorziening te maken, wij installeren allerlei soorten waterleidingen van een vorstvrije buitenkraan tot aan complete installaties voor thuisgebruik, industrie of de agrarische sector. Als erkend installateur zijn wij op de hoogte van alle normen en eisen voor een schone en veilige watervoorziening

Geisers

grohe quooker

Keukengeiser

Met een keukengeiser kunt u direct warm water bij uw keukentappunt tappen. En ook anderen tappunten voorzien van warm water

Badgeiser / douchegeiser

De bad en douchegeisers zijn een stukje comfort, de geisers geven meer liter warmwater per minuut, daardoor het fijner is om te douchen.

Close-in boiler / quooker

Een keukenboiler zorgt ervoor dat u altijd zonder wachttijd een royale hoeveelheid warm water kunt tappen. Wanneer u warm water gebruikt van bijvoorbeeld de cv-ketel, is er altijd een wachttijd op warm water. Zeker omdat in veel woningen de cv-ketel op zolder hangt. Met een keukenboiler behoort wachten tot het verleden.

Een quooker is nog praktischer. U kunt hiermee in een fractie van tijd een kop thee zetten, tomaten ontvellen of een eitje koken.

Waterontharder

Zacht water heeft velen voordelen

  • Behoud van douchecabines, douchekoppen en wasmachines
  • Behoud van uw kostbare kranen
  • Geen huishoudelijke apparaten meer ontkalken
  • 50% minder schoonmaak- en wasmiddelen
  • Zeer aangenaam voor de huid, ook bij exceemklachten
  • Milieubewust, want u gebruikt veel minder (agressieve) reinigingsmiddelen

Vragen?

Vraag meer informatie aan

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search