Verwarming of sfeervolle kunst

Veel huiseigenaren en bedrijven kiezen er vandaag de dag voor om radiatoren te vervangen. Wij bieden u dan ook bijzonder veel mogelijkheden binnen uw budget en smaak. De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank. De in de bouwmarkt verkrijgbare decoratie pakketten van hout/MDF verminderen de capaciteit (warmte afgifte) van de radiator. Naast het energie verlies en de onbalans die in de installatie ontstaat, neemt deze oplossing ook nog eens de nodige ruimte in beslag. Veel beter is het om de radiator te vervangen. Bijvoorbeeld door een wandconvector. Ook op het gebied van paneel- of decorradiatoren zijn er vele mogelijkheden. Warmte in de allermooiste vorm.

Aanbieding

Blikvangers

Als consument of opdrachtgever heeft u talrijke mogelijkheden om uw persoonlijke keuze te bepalen. Voor iedere ruimte; hal, woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer maar ook voor werkkamers of bedrijfsruimtes, vindt u in onze collectie zeker iets van uw gading. Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze is dan ook voor jaren. Het zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. De ruimte is pas echt af met een bijzondere radiator.
Collectie radiatoren

U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Logisch, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit worden aangeboden. Wij bevelen u van harte de collecties van Radson, Thermic en Jaga aan. De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak én, niet te vergeten, het bedrag dat u uit wilt geven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.

Capaciteit berekenen

Naast de getoonde producten in deze brochure kunt u de totale collectie vinden op onze Internetsite. Tijdens het raadplegen van de site kunt u zich oriënteren welke radiator en/of convector u mooi vindt. De capaciteit die u nodig heeft voor uw CV kunt u het beste door ons als CV-installateur laten berekenen. Aan de hand van de door u gemaakte keuze kunnen wij bepalen welk type radiator het meest geschikt is in uw situatie.

Het begrip Watt

U komt regelmatig de term ‘warmteafgifte in Watt’ tegen. Hiermee wordt bedoeld het vermogen (capaciteit) dat een radiator afgeeft. Het totaal aan Watts in radiatoren en vloerverwarming wordt getotaliseerd in ‘Kilowatt’ (kW) en bepaalt mede de capaciteit van de CV-ketel.

Vragen?

Wilt u meer weten over verwarming en comfortabel wonen of werken? Vraag meer informatie aan.

Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search